01
Dec
2017

Inspiratieseminar

Iedere twee jaar start er een nieuwe Up to a higher level-cyclus. De kick-off hiervoor is het tweejaarlijkse inspiratieseminar. Het inspiratieseminar staat steeds weer in het teken van een nieuw macrothema of een inspirerende toekomstvisie. De thema’s zijn niet per se bouw-gerelateerd, maar juist bedoeld om onze gasten te inspireren en kennis te delen; iedereen is welkom!

Tijdens het seminar delen we kennis en inspiratie over het thema. Hiervoor nodigen we iedere keer weer relevante, toonaangevende keynote speakers uit. In vervolg op het seminar organiseren we voor diverse branches een impactsessie. In deze sessies gaan we met een selecte groep deelnemers met de in het seminar opgedane kennis en inspiratie aan de slag om tot nieuwe marktinzichten te komen. Lees meer over de impactsessies.

Inspiratiesessie 2017/2018

Het thema voor 2017/18 is ‘the next crisis is coming’. Hierin zoomen we in op het belang van continue innovatie, ook in tijden van herstel of groei.

Dit seminar was een frisse douche die bevestigde wat ik al dacht: succes maak je samen! Toekomstgericht en informatiedelend. Een verademing!

Caspar Jansen, Directeur Haldu Groep

Bekijk de Up To Higher Level aftermovie 2017

play

Up to a higher level fotogallery

arrowBekijk

Interesse in een impactsessie?

Meld je dan snel aan! Na aanmelding ontvang je een bevestiging en definitieve uitnodiging. Daarbij wordt je automatisch UP member.